PROCEDURA INTERNATIONALA DE IMPLANT DE PAR

PROCEDURA INTERNATIONALA DE IMPLANT DE PAR

Implant de par, Micro FUE + PRP Terapia scalpului – de 2 zile (pana la 8000 fire implantate) 

Pierderea părului poate avea un impact semnificativ asupra imaginii si a stimei de sine

ceea ce te determina sa faci orice pentru a remedia acesta situație.

Dacă pierderea părului te afectează în mod negativ in viața ta zilnică,  acum este momentul potrivit pentru a lua măsuri! Ia-ti un minut si efectueaza o consultatie online gratuita pentru un implant de par la clinica noastră!

Despre Clinica de Implant de Par Cluj

Centrul de Implant de Par Cluj este clinica numarul 1 din Romania, la numarul de pacienti operati anual si la calitatea rezultatelor oferite.  

Peste 400 de pacienti isi fac transplant de par la clinica noastra in fiecare an. 

Avem 3 echipe medicale, cu doctori specializati in implant de par, care opereaza 6 zile pe saptamana, dimineata si dupamasa. 

Toti doctorii care activeaza in clinica noastra sunt inregistrati la Colegiul Medicilor Cluj (cu statulul – medic activ cu drept de profesare) si indeplinesc toate condiţiile prevăzute de lege pentru exercitarea profesiei in conditii de siguranta. 

Echipa de medici:

La clinica noastra lucreaza 3 doctori specializati in IMPLANT DE PAR (Microchirurgie capilara a scalpului): 

Din momentul în care veți contacta prima dată Centrul de Implant de Par si până la ultima întâlnire, vă veți simți confortabil și în mâini bune, deoarece îngrijirea personalizata a pacienților este prioritatea noastră numarul 1. 

Procesul de transplant de păr implică:

Consultație inaintea interventiei – online gratuit

Instructiuni preoperatorii

Interventie chirurgicala efectuata prin tehnica FUE + PRP 2 zile

Instructiuni postoperatorii

Medicamente postoperatorii – oferite gratuit de catre clinica noastra

Cazare la hotel de 4-5* (pacientul se cazeaza cu o noapte inainte de ziua operatiei si pleaca catre casa a treia zi dupa operatie)

Toate mesele incluse: mic dejun la hotel, pranzul la clinica, voucher pt cina la restaurantul hotelului

Decontarea transportului de la aeroport sau gara

Urmărirea evolutiei implantului post-procedură. 

Interventiile vor avea loc la Centrul de implant de Par din Cluj-Napoca, str. Paris, nr. 84

Intreaga procedura este efectuata de catre doctori, fiecare, cu sute de interventii reusite la activ. 

STATISTICI IMPLANT DE PAR

1
PACIENTI SATISFACUTI IN CEI 4 ANI DE ACTIVITATE CONTINUA
1
CAZURI GRELE ABORDATE CU SUCCES DE CATRE DOCTORII NOSTRI
1
BARBATI CARE FAC IMPLANT DE PAR ANUAL

STATISTICI IMPLANT DE PAR

1
PACIENTI SATISFACUTI IN CEI 4 ANI DE ACTIVITATE CONTINUA
1
CAZURI GRELE ABORDATE CU SUCCES DE CATRE DOCTORII NOSTRI
1
BARBATI CARE FAC IMPLANT DE PAR ANUAL

DESCRIERE TEHNICI UTILIZATE IN EFECTUAREA IMPLANTULUI DE PAR:

Ce este tehnica FUE ?

Metoda FUE International + PRP reprezinta metoda de implant a viitorului, deoarece, nu raman cicatrici sau taieturi, iar rata de succes a interventiei este foarte mare. 

Tehnica FUE International (implantul de par – fir cu fir) este cea mai ne-invaziva si cea mai evoluata tehnica de implant de par. Rezultatele sunt definitive si perfect naturale.

Clinica noastra foloseste exclusiv metoda FUE (Follicular Unit Extraction) + DHI, care este cea mai noua si cea mai eficienta practica medicala pentru transplantul / implantul de par.

De asemenea, doctorii nostri au inclus in procedura de interventie, folosirea metodei Micro-FUE – supranumita Metoda DHI, pentru extractia specializata a grefelor (cu un ac foarte mic) si pentru minimizarea sangerarilor. Prin folosirea metodei DHI, aveti siguranta ca se vor folosi, punch-uri mai mici de 1mm in diametru, pe toata durata implantului de par.

Ce este un transplant de păr FUE?

Extracția unitară foliculară (FUE) este o tehnică de transplant de păr care este considerată o opțiune foarte populară printre toate tratamentele. Procedura de transplant de păr FUE este o tehnică în care cantitatea necesară de grefe de 1, 2, 3 sau 4-5 fire de păr numite grefe de unități foliculare sunt extrase din zonele donatoare rezistente la chelie ale pacientului și sunt apoi transplantate în zonele fara par ale pacientului.

Descrirea procedurii

În timpul unui transplant de păr FUE, doctorul va extrage pe rând manual fiecare folicul și le va plasa într-o soluție de depozitare. Odată terminată extragerea, medicul va deschide canalele pentru grefele care urmează să fie implantate. Grefele sunt scoase din soluție și implantate în zona destinată folosind lame mici și ace fine.

EXTRACȚIA UNITĂȚILOR FOLICULARE DIN ZONA DONATOARE

După pregătirea zonei donatoare (partea din spate a scalpului) se aplică anestezie locală. Zona donatoare este regiunea din care se vor extrage firele de păr pentru a fi transplantate în zona care necesita acoperirea cu par. Deoarece nu posedă codul genetic pentru chelie, firele de păr din zona donatoare nu au tendința de a cădea. Extracția se efectuează folosind instrumente chirurgicale milimetrice denumite „punch”. Au margini cilindrice ascuțite și variază de la 0,6 la 1,0 mm în diametru. Numărul de unități foliculare extrase într-o procedură de o zi variază de la 1000 la 2600 echivalentul la 2500 de fire pana la 6500 de fire. 

Acest număr variază de la pacient la pacient, în funcție de densitatea zonei donatoare (numărul de fire de păr per unitate foliculară). La sfârșitul extracției obținem un număr de unități foliculare care, atunci când sunt înmulțite cu numărul de fire prezente în fiecare unitate foliculară, obținem numărul de fire transplantate.


PREGĂTIREA UNITĂȚILOR FOLICULARE 

Imediat după extragerea lor, unitățile foliculare sunt plasate într-o soluție care le asigură vitalitatea. Un membru al echipei începe pregătirea lor. Pregătirea și conservarea corespunzătoare a unităților foliculare sunt esențiale pentru succesul transplantului.

DEPOZITAREA UNITĂȚILOR FOLICULARE

Conservarea corespunzătoare a unităților foliculare este esențială pentru supraviețuirea lor în perioada în care acestea sunt în afara corpului.

Unitățile foliculare trebuie să rămână hidratate și la temperatura ideală pe parcursul întregului proces până în momentul implantării.

PAUZA DE MASA

Deoarece transplantul poate dura de la 5 la 12 ore iar pacientul este sub o anestezie locală, se face o pauză între sfârșitul fazei de extracție și începutul implantării.

Această pauză scurtă în medie de 30 de minute ii permite pacientului să ia o masă ușoară.

Masa este servită în camera de recuperare sau într-o zonă dedicată asigurându-i intimitatea în timpul întregii proceduri chirurgicale.

IMPLANTAREA UNITĂȚILOR FOLICULARE

În această fază a procedurii, se aplică anestezie pe zona receptoare și se realizează micro-orificii în care unitățile foliculare vor fi ulterior implantate.

Inciziile sunt făcute cu ace cu o grosime sub 1 mm. Adâncimea inciziei este exact aceeași cu lungimea unității foliculare, evitând astfel lezarea vaselor de sânge prezente în scalp.

DUPĂ PROCEDURĂ

Aproximativ 80% din firele de păr transplantate vor cădea între a treia și a șasea săptămână după operație, dar rădăcinile vor rămâne în scalp.

Din aceste rădăcini vor crește noi fire de păr. Creșterea începe la 3 până la 4 luni după procedură.

Deoarece firele de păr transplantate nu conțin codul genetic al cheliei, nu au aceeași tendință de cădere, obținând rezultate de lungă durată – pe viata.

Descriere Etapele procedurii

Interventiile vor avea loc dimineata de la ora 08.00 sau dupa-masa de la ora 14.30. 

In ziua interventiei, sunteti asteptat la clinica de echipa medicala. Inainte de interventie, medicul va va consulta. Prin consilierea de specialitate personalizată, specialiştii noştri determină, în funcţie de dorinţele dumneavoastră, care este tehnica de tratament şi numărul de foliculi implantaţi, pentru a vă obţine podoaba capilară la care visaţi. 

Aceste servicii de consiliere sunt gratuite la Centrul de Implant de Par Cluj.

Pregatirea pentru operatie: pacientul se aseaza pe scaunul de implant cu capul in jos, doctorul ii marcheaza zona de extractie si administreaza anestezia locala.

Medicul recolteaza si extrage grefele de par din zona donatoare a pacientului

Asistentele sorteaza, numara, noteaza numarul de grefe.

La amiaza, dupa recoltarea a jumatate din numarul de grefe se va face o pauza de masa dupa care se trece la implantarea grefelor recoltate pana in momentul respectiv. In urmatoarea etapa, in zona pe care urmează să se realize implantul (zonele cu calviţie sau păr rărit) sunt deschise orificii minuscule în scalp. 

Medicul specializat in transplant de par implantează grefele pe suprafaţa tratată. Instrumentele utilizate în acest scop fiind perfect adaptate la structura firului de păr. 

A doua zi se reia procedura. 

Avantaje FUE

  • aspect natural
  • fara cicatrici vizibile 
  • perioada rapida de recuperare

Terapia PRP

Terapia cu Plasma (PRP) se efectueaza in momentul interventiei pentru a ne asigura de rata mare de prindere a grefelor. 

PRP sau A-PRP este abrevierea de la Autologus – Platelet Rich Plasma sau Platelet Rich Plasma si înseamnă plasma autologă îmbogăţită cu trombocite.

Sângele nostru este format din globule roșii și plasma. Plasma conține celule albe și trombocite, care sunt bogate în factori de creștere ceea ce stimulează activitatea foliculilor de păr și promovează creșterea firelor noi de păr.

Terapia PRP este cunoscută şi sub numele de terapia vampir, numita astfel de chirurgul estetician Charles Runels. Terapia necesita recoltarea a unei cantităţi de aproximativ 8 ml sânge într-un tub vidat special pentru acest tratament.

 Proba astfel recoltată este supusă unui proces de centrifugare ceea ce asigură separarea plasmei şi a trombocitelor de restul elementelor din sânge.

Durata procedurii

Procedura propriu-zisă poate dura până la 6-10 ore într-o singură ședință. Lucrăm eficient, dar nu ne grăbim pentru a asigura implantarea precisă a fiecărui fir de păr, garantând rezultate eficiente si naturale.

Cand se vor vedea rezultatele?

Primele rezultate sunt vizibile după 3-6 luni, în timp ce vă puteți aștepta la o creștere completă a părului după 12 luni de la procedură.

Promisiunea noastră pentru pacientii noștri este de a le oferi întotdeauna cea mai potrivită soluție pentru a obitne cele mai bune rezultate in implantul de par.

AI NEVOIE DE UN IMPLANT DE PAR?

Trimite 3 poze, acum. La Centrul de Implant Cluj si iti vom oferi servicii medicale la cele mai inalte standarde.

PENTRU CONSULTATII ONLINE GRATUITE IN VEDEREA IMPLANTULUI DE PAR, VA RUGAM SA NE CONTACTATI PRIN ORICE MOD DISPONIBIL ONLINE SAU FIZIC.

CENTRUL DE IMPLANT DE PAR

Doctorii nostri ofera servicii medicale de top, avand in acelasi timp, grija si compasiune, in fiecare zi. Prioritatea lor este protectia pacientului. Alegeti siguranta unui implant profesionist.

DISCLAMER

* Rezultatele pot varia de la pacient la pacient. Va multumim.

CONTACT DOCTOR

Suntem asociati ISHRS - Societatea Internationala de restaurare chirurgicala a parului

Copyright 2020 Cluj – toate drepturile rezervate

Centrul de Implant de Par Ⓡ

Creeat din ❤

Garanție pe implant

implant-estetica.ro foloseste cookies. Continuarea navigării presupune acordul dumneavoastră conform termenilor și condițiilor