DOCTORII & ECHIPA

DOCTORII & ECHIPA

DOCTORII
DEPARTAMENTUL CHIRURGIA SCALPULUI - IMPLANT DE PAR - FUE
DEPARTAMENTUL CHIRURGIA SCALPULUI - IMPLANT DE PAR - FUE
DEPARTAMENTUL CHIRURGIA SCALPULUI - IMPLANT DE PAR - FUE

DELIA BUGNAR MEDIC SPECIALIST

Implant de par

CINE SUNTEM?

La Centrul de implant de păr din Cluj-Napoca, ne dăm silința să dezvoltăm o echipă de oameni adevărați, o entitate fără ego medical și înclinata spre știință, conștiință si eficienta – adică să fim umani și profesioniști exact în momente în care pacienții se află într-o postură de vulnerabilitate și se află în grijă noastră. Aici, se vede cel mai bine direcția noastră, spre sănătate, siguranță, asumare ca și ființe elevate și în continuă evoluție. Mulțumim pacienților care ne-au ales și au avut încredere în noi, de la cercetare pana la rezultat.

La Centrul de implant de păr din Cluj-Napoca, depunem toate eforturile, să dezvoltăm o echipă de oameni adevărați, o entitate fără ego medical și înclinată spre știință și conștiință – adică să fim umani și profesioniști exact în momente în care pacienții se află într-o postură de vulnerabilitate și se află în grijă noastră. Aici, se vede cel mai bine direcția noastră, spre sănătate, siguranță, asumare ca și ființe elevate și în continuă evoluție. Mulțumim pacienților care ne-au ales și au avut încredere în noi, de la cercetare pana la rezultat.

ECHIPELE MEDICALE

STATISTICI IMPLANT DE PAR

101
PACIENTI SATISFACUTI IN CEI 6 ANI DE ACTIVITATE CONTINUA
101
CAZURI GRELE ABORDATE CU SUCCES DE CATRE DOCTORII NOSTRI
1
BARBATI CARE FAC IMPLANT DE PAR ANUAL
CENTRUL DE IMPLANT DE PAR

Doctorii nostri ofera servicii medicale de top, avand in acelasi timp, grija si compasiune, in fiecare zi. Prioritatea lor este protectia pacientului. Alegeti siguranta unui implant profesionist.

DISCLAMER

* Rezultatele pot varia de la pacient la pacient. Va multumim.

CONTACT DOCTOR

ISHRS - Societatea Internationala de restaurare chirurgicala a parului

Copyright 2022 Cluj – toate drepturile rezervate

Centrul de Implant de Par Ⓡ

Creeat din ❤

Garanție pe implant

implant-estetica.ro foloseste cookies. Continuarea navigării presupune acordul dumneavoastră conform termenilor și condițiilor